Beställning / Order:

Läs även vår integritetspolicy, GDPR här.

För att göra en beställning måste man vara minst 18 år alternativt ha målsmans godkännande. Din beställning är bindande.  Outhämtade paket debiteras med 300:- i frakt plus hanteringskostnader. När vi mottagit din beställning erhåller du en beställningsbekräftelse via e-post. Om du inte får denna så titta i din skräppost eller kontakta oss. 
CustomButiken förbehåller sig rätten att neka kund ett köp. 

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella prisfel. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

Du kan handla på följande sätt:

1. Handla i webbshoppen (rekommenderas om varan finns med i shoppen).
2. Maila in din order på info@custombutiken.com

3. Ring oss på aningen 0417-77 30 00 eller 0906-95 79 00 


Betalningsalternativ:

1. Swish till 346 37 21 00 58. Din order skickas först när betalningen är gjord. 

2. Överföring bankkonto. Betalningsinfo kommer på orderbekräftelsen som mailas till dig.

3. Betala mot faktura eller avbetalning via Svea Ekonomi. Välj önskad metod i kassan. Uppläggningsavgifter och eventuella aviavgifter kan tillkomma. 

 

Villkor SVEA Ekonomi:

Svea faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Custombutiken överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Svea Delbetalning 

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

3 månader – Räntefri, ingen uppläggningsavgift men 29 kronor i aviavgift.
6 månader – Räntefri, 195 kronor i uppläggningsavgift och 29 kronor i aviavgift.
12 månader – Räntefri 295 kronor i uppläggningsavgift och 29 kronor i aviavgift.
18 månader – 9,95% ränta 295 kronor i uppläggningsavgift och 29 kronor i aviavgift
24 månader – 9,95% ränta, 295 kronor i upplägningsavgift och 29 kronor i aviavgift.


Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

RABATTKODER:

Observera att det INTE är tillåtet att använda sig av två rabattkoder vid samma köp.

INGA rabattkoder gäller på avgassystem eller Öhlins-dämpare. Detta då vi redan har pressat priset maximalt på dessa.

Specialbeställningar kan inte returneras.

PRESENTKORT:

Presentkort är giltiga i ett år från köpedatum. Ett presentkort måste inlösas till fullo, dvs du kan inte utnyttja endast en del av ditt presentkort utan hela summan/värdet måste uttnyttjas vid samma köpetillfälle. Om du handlar för en mindre summa än ditt presentkort är värt kommer ingen återbetalning eller tillgodokvitto att ges på resterande summa.  

LEVERANS: Vill du dela upp leveransen av din order tillkommer extra fraktkostnad. 

Pay options NON-Swedish Customers.

If you live outside Sweden, the following pay option can be used. Note, we do not ship to Norway at the moment.

1. PayPal (contact us for PayPal bill sended via email)

Säkerhet:
Din betalning och personlig information är alltid säker via PayPal. Det Secure Sockets Layer (SSL) mjukvara är industristandard och bland den bästa programvaran som finns idag för säker handel. Den krypterar all din personliga information, inklusive kreditkortsnummer, namn och adress, så att den inte kan läsas över internet.
Vi respekterar och strävar efter att skydda din integritet. Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter utan medgivande från personen ifråga. Detsamma gäller även för e-postadresser.

Ev Returer, avbokningar och återbetalningar:
Kontakta oss alltid innan ni returnerar en vara! Annars kan den returnerade varan inte alltid återbetalas.
Nya, oanvända och oöppnade försändelser returneras mot egen fraktkostnad inom 14 dagar efter köpet. Maila eller ring alltid kundtjänst (lisa@custombutiken.com) i förväg, senast 14 dagar från inköpsdatum, för instruktioner. Kunden är ansvarig för alla fraktkostnader i samband med köpet och som uppkommit pga retur eller byte av vara, normalt ca: 200 sek beroende på storlek och vikt av varan, som kommer att dras av på ev återbetalning. Undantag är om produkten är återkallad av CustomButiken el av en av våra leverantörer i vilket fall CustomButiken kommer att täcka fraktkostnaden. Om du fått en vara som du inte är nöjd med är det viktigt att du kontaktar oss omgående INNAN produkten tas i bruk, annars betraktas produkten som begagnad och full återbetalning kommer ej ske. Detsamma gäller om orginalförpackning saknas. Eventuell hanteringskostand kan tillkomma. 

Ångra en beställning?

Vill du avboka din beställning måste detta göras innan varan är skickad samt inom 3 dagar efter din beställning är gjord. Annars godtas inte avbokningen. 

Hör av er till oss för frågor om ni är osäkra. 


Leverans & Leveransvillkor:

Normal leveranstid är ca. 3-7 arbetsdagar beroende på produkt, vilket av våra lager varan finns på, säsong, ev röda dagar samt var man bor. Om du vill ha en mer exakt leveranstid för just din beställning så kontakta oss gärna via mail så hjälper vi dig. Obs! Om en av beställda produkter är tillfälligt slut så kan övriga produkter skickas före mot en extra fraktkostnad.

Vi skickar i första hand med DHL Service Point med spårnings ID. Leveranser med Postnord kan också ske.

Ej uthämtade paket debiteras med 300-400kr för frakt- plus hanteringskostnad som drabbar Custombutiken.

Notera att lagersaldot endast är en indikation och kan vara missvisande beroende på beställningsmetod och tid. Dock tas merparten av alla produkter från Europa vilket gör att vi får in dessa delar inom ett par dagar igen.

Beställningar levereras måndag - fredag och skickas vanligen två dagar efter din beställning och/eller när din betalning är registrerad, undantaget vissa beställningsvaror. För övriga frågor så kontakta oss gärna via e-mail el. telefon: +46-417-77 30 00 eller 0906-95 79 00

 

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och/eller prisfel på sidan. Vi förbehåller oss rätten att neka kund köp. 

 

Förbehåll

Vi är inte representant för någon specifik motorcykeltillverkare och de delar vi säljer rekommenderas inte nödvändigtvis av någon motorcykeltillverkare. Alla ord som används i våra kataloger betecknar någon motorcykeltillverkare, modeller, motorcyklar är endast avsedda för referens.

Vi är inte auktoriserade Harley-Davidson-återförsäljare eller distributörer och har inte på något sätt någon form av affärsrelation med Harley-Davidson Motor Company. Vår avsikt är att tillhandahålla produkter som kan användas på en Harley-Davidson motorcykel och andra motorcyklar.

Även om våra reservdelar inte är original fabriksutrustning, är vår avsikt att tillhandahålla kvalitativa reservdelar som uppfyller eller överstiger standarder som tillverkaren fastställt. Installation av vissa delar kan påverka din fabriksgaranti eller försäkringsvillkor. Kontrollera alltid med din tillverkare & ditt land så att installation av delar inte bryter mot några föreskrifter.